Vučić: Ne znam koliko mi koštaju farmerke, ali ceo moj garderober je kao dve felne Đilasovog džipa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne zna koliko koštaju njegove farmerke, o kojima govori opozicija u parlamentu.
Vučić: Ne znam koliko mi koštaju farmerke, ali ceo moj garderober je kao dve felne Đilasovog džipa
Foto: Beta/Dimitrije Goll
Dodao je da se nije obogatio od kada je na funkciji i da i dalje živi na istom mestu na kojem je živeo i pre deset godina.
 
"Ne znam koliko koštaju te farmerke, ne kupujem ih. Trudim se samo da budem pristojno odeven, čist i uredan. Ali sve što imam od garderobe ne vredi kao dve felne jednog od desetine džipova (lidera opozicione Stranke slobode i pravde) Dragana Đilasa", izjavio je Vučić novinarima u Njujorku.
On je to izjavio kao odgovor na tvrdnju Đilasa da farmerke koje nosi na jednoj fotografiji vrede 1.800 američkih dolara i da on to ne može da kupi od plate.
 
Đilas je u Skupštini Srbije rekao da nije moralno da "predsednik države nosi farmerke koje koštaju kao dve nastavničke plate", odnosno da "jedna nogavica tih pantalona košta više od plate nastavnika".
Vučić je rekao da nema račune u inostranstvu, već isključivo obične u zemlji, koje redovno prijavljuje nadležnim organima zaduženim za kontrolu.
 
"U Đilasovo vreme plata prosvetara bila je 30.000 dinara, a sada će, sa povećanjem, biti oko 96.000 dinara. I to bez dodataka na razredno starešinstvo. Sve što imam nije dovoljno ni da platim prekidače na interfonima braće Đilas. A ja se nisam obogatio, živim na istom mestu kao pre deset godina", rekao je on.
  • Velibor

    25.09.2024 19:12
    Velibor
    Nemoguce i ne lazi jer su te uhvatili kada se nisi nadao ili nisi pazio! Tvoj jedan Sako je 5000 eura a imas ih najmanje 10. Koje felne toliko kostaju? Odela nosis od 12 15 hiljada eura cipele 1200 2500 eura dzemperi1200 eura farmerice 2000 eura…alo pre daleko od primanja koja si prijavio i da je poklon nesmes ga primiti jer su cifre preko 100 hiljada eura! Do ni veš carape nakit za gospodju ne racunam jer prelazi 1 milon eura odavno! Bice jos malo ruke straga jer ovaj lopovluk ni Milosevic nije stigao da odradi!
  • Zizi

    25.09.2024 18:59
    Neces kopati
    Ti mozda i nemas al zato bata ti ima sta oce lako ce ti pozajmiti
  • Ljubica

    25.09.2024 18:47
    Bravo Predsednice,odlican odgovor!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija