RGZ: Dostavili smo Vesiću sve tražene izveštaje, i građani ih mogu videti na sajtu

Republički geodetski zavod (RGZ) saopštio je da je dostavio sve tražene izveštaje ministru građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goranu Vesiću, kao i da su ti izveštaji dostupni i građanima.
RGZ: Dostavili smo Vesiću sve tražene izveštaje, i građani ih mogu videti na sajtu
Foto: 021.rs
Kako se navodi, izveštaji su Vesiću i v.d. sekretaru Ministarstva Vojkanu Tomiću dostavljeni u skladu sa nalogom i formiranjem Radne grupe za nadzor nad radom Zavoda.
Građani koji su zainteresovani mogu izveštaje i dokumente pregledati i preuzeti, čime im se omogućuje potpun uvid u sve što je Ministarstvo tražilo, kao i u ceo postupak pružanja tih informacija.
Zavod je istakao da, pored akcije "Otvorena vrata katastra", taj korak predstavlja dodatni napor u pružanju potpune transparentnosti.
 
"Na ovaj način želimo da predupredimo širenje predrasuda i netačnih informacija koje su brižljivo stvarane kako bi se opravdali propusti ili nečinjenje drugih institucija u rešavanju problema", istakao je RGZ i dodao da ostaje čvrsto opredeljen za transparentan rad i kontinuiranu odgovornost prema javnosti.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija