VIDEO: Vulin u Skupštini vređao i nipodaštavao žene, Brnabić se složila s njim

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin je danas u Skupštini Srbije uvredljivo i s nipodaštavanjem govorio o ženama.
VIDEO: Vulin u Skupštini vređao i nipodaštavao žene, Brnabić se složila s njim
Foto: 021.rs
Predsednica Skupštine Ana Brnabić to nije sprečila, već mu je rekla da "samo nastavi".
 
Vulin je izjavio da se sa "ženama ne treba svađati" već "ceniti njihovu lepotu".
 
"Nema ništa lepše od žene, znao sam da će biti smešno onima koji kače LGBT zastave, nema ništa lepše od žene, znate onaj osećaj kad prođete pa ostane trag njenog parfema, poljubac na kraju usana - nema ništa lepše. Ako sam ništa naučio, sa ženama se ne svađa, cenite njenu lepotu i dobrotu, nemojte da se svađate", rekao je Vulin.
On je tako odgovorio poslanici Slavici Radovanović (Narodni pokret Srbije - Novo lice Srbije) koja je govorila o tome da se Vulin vozi automobobilom koji košta 500.000 evra.
 
 
Poslanik Demokratske stranke Zoran Lutovac rekao je Vulinu da je uvredlivo i neprimereno to što ženu svodi na lepotu. 
 
"Ovo se ponavlja, molim vas da reagujete", rekao je Lutovac predsednici Skupštine.
 
"Molim i drugi put, oduzimam ovo vreme od poslaničke grupe", odgovorila je Brnabić i ponovo dala reč Vulinu uz poruku da "slobodno nastavi".
"Obožavam žene, godine su samo broj, govorio sam o duhovnoj lepoti", nastavio je on.
 
Na konstataciju Lutovca da to nije primereno, kao što ne bi bilo ni da je predsednica govorila koliko voli žene, Brnabić je odgovorila da je "nije sramota" i da se "sve slaže sa Vulinom".
 
Brnabić je potom izrekla opomenu poslaniku stranke Srbija centar Zdravku Ponošu jer je ministarki Milici Đurđević Stamenkovski rekao da bi "mogla da ide da kuva ili sprema neki ispit, umesto što kvari atmosferu" u Skupštini.
 
Ministarka je prethodno ponovo govorila o 5. oktobru 2000. i DOS-u i rekla da ona nije želela da stvara "DOS dva" i da joj to opozicija ne oprašta.
 
"Nisam dozvolila da zloupotrebite patriotske birače", rekla je ona i dodala da bi ponovo uradila isto jer sa opozicijom nikad nije bila na istoj političkoj strani.
Poslanik Stranke slobode i pravde Borko Stefanović je rekao da je Đurđević Stamenkovski govorila mimo dnevnog reda, a treba da predstavlja zakon koji će svi podržati.
 
"Ministarka zna gde je danas svet, a ne zna gde joj je diploma, ministarka koja sniženi cenzus u koaliciji nije mogla da pređe drži moralna predavanja", rekao je Stefanović.
 
Na dnevnom redu su amandmani na predlog rebalansa budžeta.
  • Zozon

    26.09.2024 22:29
    Ala su ga Rusi opravili,svaka im cast…
  • Zavet

    26.09.2024 21:50
    Zavetnica ko vrbov klin
    Ove godine ta Milica Zavetnica pljuje opoziciju. Prošle je pljuvala SNS i Vučića. Kako li će biti sledeće godine? Pouzdana, dosledna, u preletanju. A njima, ni jednim ni drugim, to ne smeta. Prave koalicije svi sa svima kako kome kad zatreba a narodu se nudi parizer i pašteta za 37 dinara da premoste dane gladi. I narod srećan. Glasa za to.
  • Nikola

    26.09.2024 21:13
    Pitate se odakle Julinu Mercedes Brabus. To je Mercedes Tetkus. Isao sa tetkom kod Putina i tetka dodala jedno 500.000 eur Putina da pokloni detetu. Nije tetka dugme.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija