Vučić: Iz Njujorka idem u Prag na Zemanov rođendan, a 5. oktobra očekujemo veliku posetu Srbiji

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Njujorku da oko 5. oktobra očekuje "veliku posetu" Beogradu, ne nagovestivši o kome je reč.
Vučić: Iz Njujorka idem u Prag na Zemanov rođendan, a 5. oktobra očekujemo veliku posetu Srbiji
Foto: 021.rs
Vučić je televiziji Pink rekao da sutra kreće iz Njujorka za Srbiju i da će odmah po povratku u Beograd odleteti u Češku, na proslavu 80. rođendana bivšeg predsednika Miloša Zemana.
 
Naveo je da će se na toj proslavi sresti i sa premijerima Slovačke i Mađarske, Robertom Ficom i Viktorom Orbanom i predsednikom Slovačke Peterom Pelegrinijem.
"Sat i po pošto sletim u Beograd, idem u Češku. Našem velikom prijatelju Milošu Zemanu je 80. rođendan. Pozvao je svoje prijatelje, lidere zemalja Centralne Evrope, videću i Pelegrinija, Fica i Orbana. Imaću priliku da čujem od tako iskusnog i pametnog čoveka kakav je naš brat i prijatelj Zeman kako on vidi stvari i da još nešto naučim", kazao je Vučić.
Naveo je da će posle boravka u Češkoj provesti dan u Beogradu, a da potom ide u Švajcarsku, na zasedanje Evropske organizacije za nuklearno istraživanje (CERN) u Ženevi.
 
"Potom očekujem veliku posetu Srbiji oko 5. oktobra, ako se to ostvari. Dolaziće u oktobru i novembru i naša braća kraljevi i predsednici iz Afrike, očekujem i (predsednika Turske Redžepa Tajipa) Erdogana i mnoge druge", dodao je Vučić.
 
Nije precizirao ko će doći 5. oktobra.
  • Trt

    26.09.2024 22:25
    Rođendanski poklon
    Obavezno ponesi parizer na poklon, i koje srpsko jaje od 11,99 dindži - ima se, može se! Neka doživi Zeman standard ekonomskog tigra bar za rođendan!
  • Ghz

    26.09.2024 22:09
    Idi u pm
  • Ahab

    26.09.2024 21:53
    Superhik opet sve u stilu:
    Jos litar jeeeeeedaaaaaaan,
    Dobrog vina dajte nama viiiiiiiii,
    Da krademo dalje slozno miiiiii....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija