Orlović potpisao ostavku na mesto dekana FPN, Nadić predložen za v.d.

Profesor Slaviša Orlović potpisao je svoju ostavku na mesto dekana Fakulteta političkih nauka.
Orlović potpisao ostavku na mesto dekana FPN, Nadić predložen za v.d.
Foto: Screenshot/N1
Prema saznanjima N1, Orlović je na sednici saopštio da je potpisao svoju ostavku.
Nastavno-naučno veće jednoglasno je predložilo da do izbora novog dekana za vršioca dužnosti bude imenovan profesor Darko Nadić.
Nakon ostavke Orlovića, trebalo bi da se izabere vršilac dužnosti dekana, da Fakultet ne bi bio u nekoj vrsti pravnog vakuma i da nakon 1. oktobra o tome ko će biti budući dekan Fakulteta političkih nauka ne bi moralo da odlučuje Ministarstvo kulture, odnosno Vlada Republike Srbije, koja je i osnivač Fakulteta političkih nauka.
 
Sledeća sednica Saveta FPN-a održaće se 2. oktobra.
 
Ukoliko je Orlović potpisao svoju ostavku, na toj bi sednici Savet trebalo da se izjašnjava o tome ko će biti vršilac dužnosti dekana.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija