Dačić: Nikola Vavić zatečen sa povredama u pucnjavi, nije hteo da sarađuje, razgovaramo sa stanarima

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić kaže da je sinoć u pucnjavi u Beogradu na licu mesta zatečen Nikola Vavić sa vidljivim ogrebotinama kolena.
Dačić: Nikola Vavić zatečen sa povredama u pucnjavi, nije hteo da sarađuje, razgovaramo sa stanarima
Foto: Beta (Miloš Miškov)
Dodao je da je oko 20.20 sati u Beogradu, u Ulici Slavka Ćuruvije, od strane građana prijavljena upotreba vatrenog oružja i da je, izlaskom policije na lice mesta, pored svog vozila zatečen Nikola Vavić sa vidljivim površinskim ogrebotinama u predelu oba kolena, koji nije hteo da sarađuje sa policijskim službenicima.
 
"Obradom šireg i užeg lica mesta za sada je pronađena jedna čaura od vatrenog oružja NN marke i kalibra, dok je u dvorištu stambene zgrade pronađen odbačen pištolj NN marke i kalibra. Daljim pregledom lica mesta ispod putničkog vozila, koje je u tom trenutku koristio Vavić, pronađen je uređaj za praćenje i pozicioniranje", rekao je Dačić, a navodi se u saopštenju MUP-a.
Dodaje da je u toku razgovor sa stanarima okolnih zgrada, kao i pregled video materijala sa bezbednosnih kamera, u cilju utvrđivanja detalja navedenog događaja.
"Što se tiče medijskih navoda da se navodni izvršilac zabarikadirao u susednoj zgradi u navedenoj ulici, izvršene su provere kojom prilikom je utvđeno da je to dezinformacija, jer je lice koje je ušlo u zgradu Nikola Vavić. Takođe, što se tiče navoda da je ispod automobila postavljena eksplozivna naprava, utvrđeno je da je u pitanju uređaj, a ne eksploziv", izjavio je ministar Dačić.
 
Mediji prenose da je meta sinoćne pucnjave navodno bio osuđivani navijač Nikola Vavić, ali da niko nije povređen.
 
Uviđaj je u toku.
  • zztop

    27.09.2024 10:57
    Dačiću kad ćete apsiti radoičića , zahtevi za tim dolaze sa puno strana ...
  • Koferce

    27.09.2024 09:46
    Sto neko rece, mene interesuje mala Danka, a za kriminalca vavica (namerno malim) me bas zabole!!!

    Ako nije sad, sledeci put ce naleteti...
    Jedino sto upada u oci kako se policija uzbudila za "svog" coveka.
    Sprega vlasti, policije i kriminala cveta, naustrb obicnih gradjana!
  • Samo pitam

    27.09.2024 09:37
    A šta je sa Mišom Bananom i njegovim koferom .... ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija