Autobus u Zemunu oštećen u udesu: Deo drugog se odvalio i razbio vozačev prozor

Autobus GSP-a oštećen je u saobraćajnoj nezgodi koja se danas dogodila u Zemunu.
Autobus u Zemunu oštećen u udesu: Deo drugog se odvalio i razbio vozačev prozor
Foto: Screenshot/Tviter
Kako prenosi Nova, deo sa jednog autobusa otpao je i zabio se u prozor drugog autobusa koji saobraća na liniji 18.
Građani koji su bili prisutni rekli su za taj portal da se autobus 18 kretao svojom uobičajenom trasom, dok je iz suprotnog smera dolazio drugi autobus.
Deo drugog autobusa se, po njihovim rečima odvalio i razbio vozačev prozor.
  • BGD 011

    28.09.2024 15:17
    Javasluk u gradskom prevozu
    Toliko o Sapicevom nedavnom bulaznjenju da su autobusi GSP Beograda ispravni i sigurni! Padaju trole sa trolejbusa, delovi lete sa autobusa, odvaja se "harmonika" autobus u voznji, otpadaju tockovi sa istih i usmrcuju prolaznike, greju na + 50... Apsolutni haos u gradskom prevozu Beograda!
  • Dragutin

    28.09.2024 14:52
    Biće i kod nas
    Uvek sam govorio kako je gradski saobraćaj u NS nešto što Beograđani mogu samo da sanjaju. Međutim, u poslednje vreme sam uočio da na ulicama ima sve više starih autobusa koji se skoro pa raspadaju a sve manje ovih novih koji su nabavljeni pre koju godinu. Strepim da ćemo uskoro i u Novom Sadu da doživljavamo ovakve scene kao što se poslednjih par godina vide u Beogradu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija