Uhapšene dve osobe koje se dovode u vezu sa garažom u kojoj je pronađeno oružje

Policija je uhapsila dve osobe koje se dovode u vezu sa garažom na Novom Beogradu u kojoj je pronađena veća količina oružja.
Uhapšene dve osobe koje se dovode u vezu sa garažom u kojoj je pronađeno oružje
Foto: 021.rs
"Policija je uhapsila dve osobe, od kojih je jedna iznajmila garažu u kojoj je pronađena velika količina oružja", saopštio je MUP.
 
Navodi se da su uhapšeni prilikom pokušaja bekstva iz Srbije.
"Nastavlja se dalji rad na rasvetljavanju umešanosti drugih osoba i motiva, i zbog toga nećemo objavljivati identitet uhapšenih", izjavio je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.
Veća količina automatskog oružja pronađena je u četvrtak u jednoj garaži u stambenoj zgradi na Novom Beogradu.
 
Više javno tužilaštvo u informaciji prosleđenoj medijima preciziralo je da je pronađena veća količina municije, više ručnih bombi i automatskih pušaka, ručni minobacač (zolja), eksploziv i fantomka. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija