Ivan Kostić novi predsednik pokreta Dveri

Na današnjem vanrednom Saboru, za novog predsednika Srpskog pokreta Dveri izabran je Ivan Kostić, koji je do sada obavljao funkciju potpredsednika.
Ivan Kostić novi predsednik pokreta Dveri
Foto: Screenshot (Jutjub/Kosovo online)
On je odbornik u opštini Vrbas, a u dva mandata bio je poslanik u Skupštini Srbije.
 
Kako je saopštio ovaj pokret, na glavnom odboru izabrana su dva potpredsednika, kao i članovi novog Predsedništva.
Za potpredsednike su izabrani Slobodan Davidović, privrednik i odbornik u Skupštini Smedereva i Zoran Pavlović, profesor istorije iz Beograda.
Članovi novog Predsedništva Dveri su: Aleksandar Novaković, Gordana Marinković Savović, Dragan Vesović, Sanja Vujanović, Goran Milenković, Ivana Stojanović, Dejan Filipović, Miroljub Bijelić, Slavica Karamarković, predsednik omladine Dveri Blagoje Grković, Radenko Martić, Bratislav Simović, Miodrag Preković i Boško Obradović.
 
Prethodni predsednik Dveri Boško Obradović podneo je u decembru prošle godine ostavku na tu funkciju zbog, kako je naveo, neuspeha na parlamentarnim izborima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zbog kiše i vetra potreban oprez u vožnji

Jači udari vetra na mostovima, nadvožnjacima i prevojima utiču na zanošenje vozila, posebno kamiona i autobusa, pa je potrebno pažljivije voziti, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).