Stariji bračni par pretučen i opljačkan u svom domu u Gračanici

Stariji bračni par Dragan i Dušanka Aleksić pretučeni su oko ponoći i opljačkani u svojoj porodičnoj kući u Gračanici na Kosovu.
Stariji bračni par pretučen i opljačkan u svom domu u Gračanici
Foto: Beta
Oni su sa povredama glave prevezeni u bolnicu.
Pretučene supružnike pronašla je komšinica koja ih je odvezla do bolnice u Gračanici, nakon čega su hitno prebačeni u Prištinu, na dalje zbrinjavanje.
Napadači su u kuću Aleksića, koja se nalazi u blizini manastira, upali i tražili novac, pritom im nanevši povrede u predelu glave.
 
Kosovska policija izvršila je uviđaj, ali za sada nema detaljnijih informacija.
  • av

    30.09.2024 09:00
    ovo su neki nasi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zbog kiše i vetra potreban oprez u vožnji

Jači udari vetra na mostovima, nadvožnjacima i prevojima utiču na zanošenje vozila, posebno kamiona i autobusa, pa je potrebno pažljivije voziti, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).