Kokanović: Protest za sada ostaje u 19 sati

Predstavnik udruženja "Ne damo Jadar" Zlatko Kokanović izjavio je da protest ekoloških udruženja ispred Skupštine Srbije ostaje zakazan za 19 sati, kao i da oni ostaju u Pionirskom parku do tada.
Kokanović: Protest za sada ostaje u 19 sati
Foto: Screenshot (N1)
"Za sada sve ostaje po planu, jer oni (vlast) su i sami nepredvidivi, večito krše i Ustav i zakone ove zemlje, tako da nas ne bi začudilo da oni u 16-17 sati kažu da će se sednica nastaviti. Oni su skloni samo trikovima lažima i prevarama", rekao je Kokanović u Pionirskom parku, gde je počeo skup ekoloških udruženja uoči večerašnjeg protesta.
Predsednica Skupštine je, kako je naveo, dala predlog da ona može da predloži sednicu u redovnom zasedanju parlamenta, koje počinje sutra, sa istim predlogom zakona.
 
"Time pokazuju da nisu naučili da budu u poziciji da oni nemaju vreme i da oni mogu da upravljaju temom, nego im je problem što ovog puta opozicija ta koja ima neograničeno vreme kao predlagač zakona", ocenio je Kokanović.
 
Upitan o blokadama puteva koje je organizovala stranka Zajedno, Kokanović je kazao da je o tome razgovarao sa kopredsednicom te stranke Biljanom Stojković i da je predlog udruženja bio da se sa blokadama sačeka.
 
"Naš predlog je da se sa tim sačeka, da se održi ova sednica, ili sednica Grada Loznice, gde treba na dnevnom redu da bude prostorni plan, pa da zajedno delujemo. Otprilike, ta sugestija nije vredela. Mora da bude neka njihova akcija, pa ćemo mi na njihovu akciju da pravimo reakciju", dodao je Kokanović.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija