Vučić: Opozicija se plaši mozga i glave jednog čoveka

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, govoreći o najavljenoj sednici Skupštine Srbije o litijumu, poručio opoziciji da ona odluči da li žele da on dođe na tu sednicu ili ne.
Vučić: Opozicija se plaši mozga i glave jednog čoveka
Foto: Beta (Miloš Miškov)
"Plaše se jednog čoveka, plaše se reči jednog čoveka, mozga i glave jednog čoveka. Sve bi na svetu dali da tog jednog mogu da pobede i sruše. Muči ih to što se taj jedan ne plaši svih njih zajedno i što zna šta bi sve oni uradili. Uspeli smo da učinimo da 28 zemalja povuče priznanje Kosova", naveo je Vučić
 
Prema njegovom viđenju, dosadio je Bogu i narodu.
"Svakome sam dojadio u ovoj zemlji, ali Goran Bogdanović i svi oni zajedno na jednu listu, a ja na drugu, pa da vidimo ko koliko glasova dobija od srpskog naroda na Kosovu i Metohiji. Nije im lako, nikada im nije bilo i neće im biti lako. Bar ih ne lažem da pričam 'standardi pre statusa'", rekao je Vučić.
 
Predsednik Srbije izjavio je na svečanosti povodom završetka radova na hotelu Sent Redžis i Kuli Beograd, da će oni biti dostupni građanima za 15 dana. Rekao je da se osećao ponosno dolazeći na ceremoniju, a potom se prisetio upoznavanja sa šeikom Bin Zajedom.
"Rekli su mi da idem da se upoznam sa jednim od najmoćnijih ljudi sveta i pred kraj razgovora pitao me je šta hoću od njih, a ja sam rekao da mi ništa ne treba. Isto me je pitao i posle pet minuta, pa mi je rekao da sam jedini čovek koji je došao kod njega a da mu ništa nije tražio. On je voleo moju drčnost i inat, a ja njegovu pamet i smirenost", kazao je on.
 
"Kasnije sam mu rekao da mi je želja da jedan od najružnijih delova Beograda pretvorim u najlepše mesto u Srbiji, a on mi je kazao: Super, uradićemo to zajedno", dodao je Vučić.
 
Kako je rekao, kamen temeljac za početak radova na Beogradu na vodi postavljali su po najvećoj kiši, a bile su i demonstracije.
 
"Alabar mi je tada rekao da je kiša dobar znak. Imali smo podršku svega 27 odsto ljudi, bio sam kao Don Kihot. Želim da zahvalim Siniši Malom i Goranu Vesiću. Sve ostalo, manje-više nikoga nije bilo da pomogne", naveo je Vučić.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kokanović: Protest za sada ostaje u 19 sati

Predstavnik udruženja "Ne damo Jadar" Zlatko Kokanović izjavio je da protest ekoloških udruženja ispred Skupštine Srbije ostaje zakazan za 19 sati, kao i da oni ostaju u Pionirskom parku do tada.