Sin savetnika direktora Policije Republike Srpske uhapšen zbog droge

Banjalučka policija potvrdila je da uhapšen Marko Simić, sin savetnika direktora policije Dragana Simića.
Sin savetnika direktora Policije Republike Srpske uhapšen zbog droge
Foto: 021.rs
Policijska uprava Banjaluka saopštila je danas da je u akciji "Nišan 3", koja je usmerena na sprečavanje i otkrivanje krivičnih dela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, uhapsila M.S. zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga.
Kako se navodi u saopštenju, na osnovu naredbe Osnovnog suda u Banjaluci, a uz prethodnu saglasnost dežurnog tužioca OJT Banjaluka, pretresen je Simićev automobil i stan u Banjaluci, u kojima je pronađeno i oduzeto 5,5 kilograma marihuane, kao i 4.200 evra.
 
U toku je kriminalistička obrada M.S. koji će danas posle kompletiranja i dokumentovanja predmeta uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu biti predat u nadležnost OJT Banjaluka.
Banjalučki portal Srpska.info ranije je objavio da je u akciji kodnog naziva "Nišan 3" uhapšen Marko Simić, sin savetnika direktora policije RS Dragana Simića.
 
U tekstu se navodi da su policijski službenici u Kuljanskoj ulici pokušali prvo da zaustave Simićev automobil, ali da je on pobegao.
 
Policija ga je stigla i uhapsila uz upotrebu sile.
  • Đorđe

    01.10.2024 16:49
    Kako su smeli?
  • Ovo je

    01.10.2024 16:18
    naprosto nemoguče.
    Jel ste stvarno sigurni?
  • Aleksandra

    01.10.2024 15:58
    Nema sta!
    Fin mladic, uzoran. Buduci politicar!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija