Brnabić o sednici o litijumu: Nije vredno toga da bi Vučić došao, predlog zakona kao iz Trećeg oka

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da smatra da predsednik države Aleksandar Vučić ne treba da dođe na skupštinsku sednicu o litijumu, koju je zakazala za ponedeljak.
Brnabić o sednici o litijumu: Nije vredno toga da bi Vučić došao, predlog zakona kao iz Trećeg oka
Foto: 021.rs
Ona je za TV Prva navela da nije vredno da predsednik države dolazi na sednicu jer je predlog zakona "pun paušalnih informacija, lažnih vesti, citata iz žute štampe, 'Trećeg oka', 'Zone sumraka", što pokazuje "aljkavost i neodgovornost opozicije" koja je takav zakon predložila.
 
"Nisam razgovarala sa njim o tome (da li će doći), imao je previše obaveza, ali razgovaraću sa njim, videćemo", rekla je Brnabić navodeći da mora da sasluša i druge poslaničke grupe.
Ona je rekla da opozicija ne može da se dogovori da li Vučić treba da dođe ili ne, a uz to, kako je navela, ne smeju da se suoče sa njim jer nemaju argumente da mu pariraju, inače bi došli na razgovore koje je imao nedavno sa građanima u Malom Zvorniku i Loznici.
Prema njenim rečima, poslanici opozicije su tražili da taj predlog zakona bude na vanrednom zasedanju, iako završava sa septembru, a naredno vanredno zasedanje počinje tek u januaru.
 
"Želim, kao i SNS, da razgovaramo o tom predlogu zakona što pre", rekla je Brnabić, navodeći da je odmah po završetku vanrednog zasedanja, zakazala sednicu o litijumu u redovnom zasedanju.
  • Biki

    02.10.2024 13:52
    Al bice souu
    Kada jednostavno shvati konacno da nece moci da kopa, pa krene spin, "ja to ne dozvoljavam! Nece se kopati, dok sam ja na vlasti"... Pazite sta vam kazem...
  • Robi

    02.10.2024 12:14
    Ajde!?
    Neka nam objasni ovo ili neko drugi zbog čega bi predsednik prisustvovao sednici o litijumu? Gde to piše u ustavu ili zakonu? Pa nije ratno stanje i ne treba da se dele ordeni? Zašto bi on prisusvovao? Napravili ste naprednu mesnu zajednicu od ove države,vi od kojih polovina nema grob predaka u Srbiji. Jebao nas i jogurt i kukuruzi kad ih nismo sami brali.
  • Mojsije

    02.10.2024 11:29
    Ju ju
    Nije vredno da i ti budes tu gde jesi a pogotovo u Jovankinoj vili. Pa sta!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija