Đilas: Pri regularnim uslovima ću pobediti Vučića, 2012. pregazio sam ga kao plitak potok

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas ocenio je da bi u regularnim izbornim uslovima pobedio predsednika Srbije Aleksandra Vučića, te podsetio da je to već uradio 2012. godine.
Đilas: Pri regularnim uslovima ću pobediti Vučića, 2012. pregazio sam ga kao plitak potok
Foto: 021.rs
Vučić je ranije danas, na pitanje novinara o prethodnoj izjavi Đilasa da će ga pobediti, odgovorio da se to neće desiti.
 
"Neće me pobediti, sam ću da odem, a nadam se da neće moći da pobede one koji su najbolji u ovoj zemljii koje ću ja podržati. Do sada sam ja svaki put bio u pravu, sigurno je 10 – nula“, rekao je Vučić.
Đilas je na društvenoj mreži Iks (X) naveo da je "jedini put kad su bili pravi izbori i kada su on i Vučić bili suparnici, te 2012, pregazio Vučića kao plitak potok“, odnosno lako ga pobedio.
 
"Jedini put kad su bili pravi izbori i kada smo Vučić i ja bili suparnici, te 2012, iako je potrošio milione evra, iako su mu donosili pare iz Švajcarske u koferima, iako su mu novac davali i domaći tajkuni, iako je doveo Đulijanija i angažovao sve kriminalce koje je mogao, pregazio sam ga kao plitak potok“, napisao je lider SSP.
Đilas je naveo da "posle 2012. godine Srbija nije imala regularne izbore i to svako zna".
 
"Mediji, pretnje glasačima, kupovina glasova, ubacivanje listića i dovođenje birača… u takvim uslovima Vučić 'pobeđuje' i hvali se time. Čega se pametan stidi…..“, dodao je on.
 
Đilas je, 2012, kada je bio gradonačelnik Beograda pobedio na izborima Vučića, tada funkcionera Srpske napredne stranke.
  • Ja

    03.10.2024 20:47
    On
    Ne sme!
  • Zovem se Stevo

    03.10.2024 20:14
    INAČE
    Još malo pa tom potoku nećeš smeti prići, biće pun sumporne kiseline.
  • Ljubica

    03.10.2024 20:09
    Ma idi begaj!
    Ti si covece politicki mrtav samo nikako to da skapiras!
    Daleko ti lepa kuca!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija