Sekirom napao policajce na Vračaru, pokušao da im otme pištolj

Napadač na Vračaru napao je sekirom policijske službenike prilikom pokušaja da uđu u stan, a oni su ga upotrebom službenog oružja sprečili u nameri da ih povredi.
Sekirom napao policajce na Vračaru, pokušao da im otme pištolj
Foto: 021.rs
To je sinoć saopštio potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.
On je izjavio da je na Vračaru, na Bulevaru kralja Aleksandra, V. D. (46), najpre jednom muškarcu oštrim predmetom naneo povredu oka, a potom svoju komšinicu udario u glavu i zatvorio se u stan.
 
"Policijska patrola je odmah stigla na lice mesta gde ih je on gađao čvrstim i oštrim predmetom, a potom se zaključao u svoj stan", rekao je Dačić.
Zatim se uključio Pregovarački tim MUP-a, a na sve pokušaje da uspostave komunikaciju sa njim, on nije odgovarao, navodi se u saopštenju MUP-a.
 
Nakon bezuspešnih pokušaja pregovaračkog tima MUP-a da sa njim uspostave komunikaciju, policijski službenici Interventne jedinice 92 su pokušali da uđu u stan, pri čemu ih je on napao sekirom i tada su ga policijski službenici, upotrebom službenog oružja, sprečili u nameri da ih povredi.
 
Kako je saopšteno, tom prilikom napadač je povređen, a dok su ga prenosili do kola Hitne pomoći, pokušao je da izvuče pištolj policajcu.
 
"Pregovarači su na lice mesta doveli i majku napadača, da pokuša da ga navede da progovori, koja u tome nije uspela", izjavio je Dačić.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija