Vučić: Da su rekli da me žele u Skupštini, sve sastanke bih otkazao

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da bi otkazao sve sastanke da bi prisustvovao sednici Skupštine Srbije u ponedeljak, ali da ga opozicioni poslanici nisu pozvali.
Vučić: Da su rekli da me žele u Skupštini, sve sastanke bih otkazao
Foto: 021.rs
"Da su mi rekli da me žele u Skupštini, ja bih sve otkazao i došao, ali oni su mucajući govorili da ne dolazim", rekao je Vučić u Gornjem Milanovcu.
On je dodao da će 7. oktobra imati sastanak sa nemačkim kancelarom Olafom Šolcom, a da će se u narednim danima videti i sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom.
 
"Sastaću se sa 50 svetskih lidera tokom mesec dana, a govorili su da sam izolovan", naveo je predsednik Srbije.
Ocenio je da kosovski premijer Aljbin Kurti sanja da obuče uniformu i bude novi Zelenski.
 
"To je njegov životni cilj, a ja sanjam o izgradnji puteva, saobraćajnica, železnica i daljem napretku Srbije", kazao je Vučić.
  • Penzionerka

    04.10.2024 14:30
    Ne znam ko te želi izgleda stranci te žele da im daš sve od subvencija do da kopaju truju uzimaju sve što žele a mi te ne želimo dokazuje narod na svaki način. Ti si nedokazan lažov
  • Darko

    04.10.2024 14:18
    Da li je ikada istina izasla iz tih njegovih usta?!
  • LAZAR

    04.10.2024 14:17
    baron Minhauzen
    kao sto je otkazao i one sastanke koje ima u vreme samita BRIKSA sto ga je Putin zvao

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Put Borisa Tadića: Ni svemir nije granica

Na poziciju nezavisnog neizvršnog direktora kompanije u oblasti svemirske tehnologije i zemaljskih aplikacija imenovan je bivši predsednik Srbije Boris Tadić. Sedište kompanije je u Hong Kongu.