Vučić dočekao predsednika Ujedinjenih Arapskih Emirata: "On u Srbiji on ima svoju drugu kuću"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dočekao je na Aerodromu Nikola Tesla predsednika Ujedinjenih Arapskih Emirata šeika Mohameda bin Zajeda al Nahjana, koji boravi u radnoj poseti Srbiji.
Vučić dočekao predsednika Ujedinjenih Arapskih Emirata: "On u Srbiji on ima svoju drugu kuću"
Foto: Instagram/buducnostsrbijeav
Vučić je Instagramu naveo da je sa poštovanjem i radošću ugostio velikog prijatelja Srbije.
"Stara arapska poslovica kaže da je svet prazan ako u njemu nemate istinskog, iskrenog i odanog prijatelja koji je uvek tu za vas, u svim vremenima, a pogotovo u onima u kojima je čast gotovo nestala, velikodušnost se izgubila, a iskrenost iščezla. Naša Srbija ima upravo takvog prijatelja i ja ga danas dočekujem sa najvećim poštovanjem i ogromnom radošću, zahvalan za odnos koji ima prema našoj zemlji i narodu", istakao je predsednik Vučić.
Dodao je da je predsednik UAE mnogo više od prijatelja i da on u Srbiji ima "svoju drugu kuću, dom koji ga dočekuje otvorenih vrata i iskrenog srca, u zemlji koja pamti svu podršku, bratski odnos, poštovanje i nesebičnu pomoć koju nam je dao kada nam je najviše bila potrebna".
  • Tausend

    05.10.2024 14:50
    ..
    Kamata, a?
    A možda i glavnica zapela ?
  • Jovan

    05.10.2024 14:46
    Oseca se on kao kod kuce zato sto pere veliki novac lod nas.
  • Nata77

    05.10.2024 14:21
    Rasprodaja Srbije
    Au šta li mu je Vučić sad prodao za badava??

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Put Borisa Tadića: Ni svemir nije granica

Na poziciju nezavisnog neizvršnog direktora kompanije u oblasti svemirske tehnologije i zemaljskih aplikacija imenovan je bivši predsednik Srbije Boris Tadić. Sedište kompanije je u Hong Kongu.