UŽIVO VIDEO: Rasprava o zabrani litijuma počela uz kašnjenje jer nije bilo kvoruma

Poslanici Skupštine Srbije započeli su prvu sednicu redovnog jesenjeg zasedanja nakon što je predsednica Skupštine Ana Brnabić javno zamolila prisutne poslanike vlasti da obezbede kvorum.
UŽIVO VIDEO: Rasprava o zabrani litijuma počela uz kašnjenje jer nije bilo kvoruma
Foto: Beta (Peđa Vučković)
Prisutno je 223 narodnih poslanika, a na dnevnom redu bi trebalo da bude Predlog zakona o izmenama i dopunama zakona o rudarstvu i geološkim istraživanjima koji je podnelo 86 poslanika opozicije.
Poslanici vladajuće većine bili su prosutni i u 10 časova, ali nisu ubacili identifikacione kartice u sistem, tako da je elektronskim sistemom bilo utvrđeno prisustvo samo 67 narodnih poslanika.
Na početku sednice poslanici se izjašnjavaju o predlozima za dopunu dnevnog reda.
 
  • Petar

    07.10.2024 12:07
    Litijum
    Da je opozicija na vlasti kopali bi se i još bi se pitali gde ima još da se kopa. Oni doveli Rio Tinto sada se prave ludi .....
  • Petar

    07.10.2024 12:02
    Opozicija se nije pojavila za
    Opozicija se nije pojavila u dovoljnom broju radi kvoruma ovo je lažna briga o zagađivanja zemljišta.ZAMISLI ONI SE BRINU.
  • Dušan l

    07.10.2024 11:49
    Za komšiju
    Komšija il je slep ili ne zna da čita.Ipak će biti da je kao i većina ,(pre će biti svi)botova zaslepljen.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija