Automobilom u Batajnici zakačio kolica u kojima je bila beba: Devojčica zadobila teške povrede

Vozač automobila svojim vozilom je sinoć oko 19.40 časova u Batajnici zakačio kolica u kojima je bila dvogodišnja devojčica.
Automobilom u Batajnici zakačio kolica u kojima je bila beba: Devojčica zadobila teške povrede
Foto: 021.rs
Do nesreće je došlo tako što je vozač "zakačio" dečja kolica u kojima se nalazila devojčica stara dve godine, a koja je gurala njena majka uz ivičnjak kolovoza.
Devojčica je zadobila teške telesne povrede u vidu preloma desne butne kosti i ona je prevezena u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovu gde je zadržana na daljem lečenju.
Majka je zadobila lakše telesne povrede.
 
Iz MUP-a nisu mogli da potvrde za Danas da li je protiv vozača podneta krivična prijava. Poznato je samo da vozač nije zadržan, a da je rad na ovom slučaju i utvrđivanje svih okolnosti u toku.

Teme

udes
  • zezate se?

    07.10.2024 13:53
    botcine?
    ko stavlja minus na komentar koji kritikuje sto je neko ko je umalo ubio dete pusten??
  • Mak

    07.10.2024 13:51
    zalosno
    Ali zasto kolica sa detetom gurati kolovozom? Neretko se deca vode za ruku kolovozom ali - roditelj uz ivicu puta a dete vise na putu , prema automobilima. Takodje, guraju kolica i pricaju mobilnim a sve preko pesackog prelaza. Deciji zivot je najbitniji no roditelj je taj koji najvise treba da brine o bezbednom kretanju sa detetom.
  • Rade

    07.10.2024 12:44
    Bahata sns bratija! Naravno da nece biti zadrzan...posle toga je jos otisao na pecenje da se malo umiri!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija