FOTO: Pevač Saša Matić gradi veliki hotel i spa centar na Tari

Pevač Saša Matić jedan je od investitora hotelskog kompleksa na Tari, zbog čega su ga korisnici društvenih mreža nazvali "saučesnikom u uništavanju Tare".
FOTO: Pevač Saša Matić gradi veliki hotel i spa centar na Tari
Foto: Screenshot (YouTube/Nova S)

Portal Nova.rs prenosi zvanično saopštenje "Panorama Resort and Spa Tara" u kojem se navodi da se kompleks nalazi na tri hektara površine i da je okružen nacionalnim parkom. Tvrdi se da se sve radi po ekološkim i građevinskim standardima.

Poznato je da će kompleks imati 250 apartmana, dva velika spa centra na 2.000 metara kvadratnih, teretanu, kafiće, vinski bar, restorane…
 
Saša Matić je ranije potvrdio za domaće medije da je jedan od investitora, kako je rekao "prelepog kompleksa".
"Odlučio sam da budem deo ovog projekta zajedno sa svojim menadžerom i par drugara. Moj uslov je bio, pošto sam poznat kao neko ko voli spa centre da to bude najlepši spa centar u našoj zemlji. Jedva čekam da se sve to izgradi i počne sa radom. Projekat vredi 35 miliona evra i biće jedan od najlepših koje poseduje naša zemlja", rekao je Matić.
 
 
Fotografije kompleksa objavljene su na zavaničnoj Instagram stranici, a potom su završile i na društvenoj mreži X na kojoj su korisnici izrazili svoje nezadovoljstvo.
  • Koferce

    07.10.2024 19:44
    Osnovno pitanje je da li se gradi unutar zasticenog podrucja (a deluje da jeste), i zato ekolozi iz tog kraja odmah da krenu u "akciju"!
    Da li moze neko da nas detaljnije informise, a da to ne bude neko ko je zainteresovan za gradnju?!
    Takodje, poreska policija da prezerese racune doticnog pevaca, jer je, koliko znam, kupio i vilu u Boki Kotorskoj!
  • NEKO

    07.10.2024 19:43
    Neko
    Se krije iza pevača. Ako on ima 35 milki evra, onda smo mi promašili sve, ceo život.
  • Za

    07.10.2024 19:19
    parče čiste, lepote divlje prirode koja mi jedino pruža potpuni osecaj mira i zadovoljstva, moracu van srbije. Nobles odjučerašnja bogata snobovska "elita" je otela, urbanizovala i zagadila poslednja prirodna nedirnuta utočišta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija