Na Horgošu i Kelebiji zlatni prsten i narukvica vredni više od 16.000 evra

Carinski službenici su u na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija zaplenili zlatni prsten i zlatnu narukvicu, čija vrednost prelazi 16.000 evra, saopšteno je danas.
Na Horgošu i Kelebiji zlatni prsten i narukvica vredni više od 16.000 evra
Foto: Carina Srbije
Na Horgošu kod dvoje putnika, koji su putovali iz Nemačke ka Turskoj, pronađena je luksuzna zlatna narukvica marke "Bvlgari", koja košta 13.200 evra, navedeno je u saopštenju Uprave carina.
Putnici nisu prijavili tu dragocenost, već je narukcica pronađena prilikom pretresa u rancu sa njihovim ličnim stvarima.
Na prelazu Kelebija kod jednog vozača pronađen je neprijavljen zlatni prsten optočen dijamantima, sa brilijantima i sečenim dijamantima u središnjem delu, a vredan je nešto više od 3.000 evra.
 
O sudbini neprijavljenih dragocenosti odlučivaće nadležni prekršajni sud.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija