MUP se oglasio u vezi sa bušenjem guma na automobilu poslanice Danijele Nestorović

MUP se oglasio saopštenjem u vezi sa izjavom poslanice Danijele Nestorović, koja je danas prepodne u parlamentu rekla da je jutros na svom automobilu zatekla izbušene gume.
MUP se oglasio u vezi sa bušenjem guma na automobilu poslanice Danijele Nestorović
Foto: 021.rs
Kako MUP navodi u saopštenju, policijskoj stanici u Borči u 10.45 časova telefonskim putem obratila se Danijela Nestorović, predstavila se kao narodna poslanica, i prijavila da je jutros na parkingu zatekla svoj automobil sa izbušenim prednjim gumama, da je gume zamenila i tim autom se odvezla na posao.
"Policijski službenici su je uputili da dođe u Policijsku stanicu u Borči i podnese prijavu, što do sada nije učinila. Bez obzira na to, policija je odmah po prijavi započela provere njenih navoda i preduzela sve mere i radnje radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti", kažu u MUP-u.
Napominju da je Nestorović Policijsku stanicu u Borči pozvala telefonom u 10.45 časova, iako je ranije, pre nego što je pozvala policiju, u Narodnoj skupštini izjavila da je već prijavila slučaj policiji, što nije istina.
  • Nikola

    09.10.2024 14:24
    BGD 011 pita zašto policija nije otišla kod vulkanizer kod koga je gospođa oterala auto,Kaže da su joj izbušene dve pretnje guma,pa ako je to tačno kako da vozi auto,na felnama?
  • PoP

    09.10.2024 14:05
    Zna se procedura
    Prvo je poslanica trebala da zove policiju da izađe na lice mesta i napravi uviđaj.
    Ona je koliko sam shvatio prvo zamenila gume pa prijavila policiji. U tom slučaju je njen iskaz tipa "rekla, kazala".
  • Mare

    09.10.2024 13:38
    A nama gradjanima kad buse nikom nista....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija