Brnabić: Opozicija želi nasilnu smenu vlasti i svrgavanje Vučića, predlog zakona je "idiotski"

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da su na zasedanju o litijumu poslanici vlasti govorili o zaštiti životne sredine.
Brnabić: Opozicija želi nasilnu smenu vlasti i svrgavanje Vučića, predlog zakona je "idiotski"
Foto: Beta (Milan Obradović)
Dodaje da su za to vreme iz opozicije, kako je navela, govorili o tome da mora da dođe do nasilne smene vlasti.
"Predstavnici opozicije su videli da ne mogu argumentima da se brane. Oni su dobili sve što su tražili, a to se nikada nije desilo. Dok je bivši DOS bio na vlasti, nije moglo da se desi da opozicija nešto traži i da bude ovlašćeni predlagač. Oni su sada dobili sve što su tražili", rekla je Brnabić za TV Informer.
Optužila je opoziciju da žele isključivo svrgavanje predsednika Aleksandra Vučića i kako je navela "neki od njih žele ubistvo predsednika, a drugi doživotnu robiju".
 
Prema njenim rečima, opozicioni predlog zakona je "idiotski" i vlast ga je "raskrinkala" pre skupštinske sednice na čijem je bio dnevnom redu.
  • Дуле

    12.10.2024 14:19
    Дуле
    Свргава се свако са власти ко ради против своје земље коју представља и штити стране интересе зарад личног богаћења! Исто тако ко намешта и краде изборну вољу грађана злоупотребљавајући свој положај! Ви као и ваш газда АВ одавно немате легитимитет и подршку грађана за ово што радите и зато грађани морају да вас смене због Србије и њених грађана. Србија је свима нама домовина и нико јој лоше немисли нити растура већ спашава оно што још нисте продали и предали!
  • oktroisani

    12.10.2024 13:54
    Jedini idiotizam u celoj priči je što se Ana Brnabić predugo i neopravdano nalazi na javnim funkcijama s obzirom na to da za nju niko nikada nije glasao niti će ikada glasati.
  • ZAMBADA

    12.10.2024 13:20
    kartel
    Naravno , vi ste organizovana kriminalna grupa sa kojom treba tako i postupati , vijati vas po ulicama i hapsiti , za sve krađe i ubistva.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija