Protest zbog rušenja hotela "Jugoslavija": "Zemun ne da Jugu"

Građani koji se protive planiranom rušenju hotela Jugoslavija organizovali su danas skup na zemunskom keju kako bi obavestili građane o narednim koracima za odbranu jednog od simbola Beograda.
Protest zbog rušenja hotela "Jugoslavija": "Zemun ne da Jugu"
Foto: Screenshot (Insajder/arhiva)
Okupljeni su istakli beli čaršav na kome piše "Zemun ne da Jugu".
 
Prostor oko hotela je ograđen ogradom višom od dva metara.
Građani su na ogradu postavili transparente "Stop pranju para", "Ovo se i vas tiče", "Stop uništavanju istorije", "Da i naša deca ovde odrastaju".
 
Protest zbog rušenja hotela Jugoslavija najavljen je za 26. oktobar.
Hotel Jugoslavija prodat je na licitaciji 22. marta za više od 27 miliona evra kompaniji MV Investment, u vlasništvu Milenijum tima.
 
Plan je da se na mestu postojećeg objekta izgradi luksuzni stambeno-poslovni kompleks, u sklopu koga će biti dva nebodera visine 155 metara.
  • Joca

    13.10.2024 18:24
    Nikad se mi ove bande nećemo rešiti - jer i kad ih jednom skinemo, sve oko nas će biti njihovo.
  • pazi sad

    13.10.2024 18:11
    Dosla mecka do Zemuna. Samo kada mi ovdasnji nismo valjali kada smo se bunili.
  • Zaomi je

    13.10.2024 18:06
    Zaomi je
    ali ste trebali ovako braniti kada su pocele javne privatizacije i otimali za 1 euro dabi mnogi politicki podobni danas bili”ugledni i uspesni” poslovni ljudi. Sada je odavno prekasno i mozete dobiti samo prekrsajne neki i krivicne prijave!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija