VIDEO Nova priča Broja Jedan: Vučić na pijaci preprodavao robu iz Turske

Kada sluša predsednika Srbije Aleksandra Vučića, čovek ponekad ne može da se ne zapita - koliko je života ta osoba preživela?
VIDEO Nova priča Broja Jedan: Vučić na pijaci preprodavao robu iz Turske
Foto: 021.rs

Pričao je Vučić o svojim raznim dogodovštinama, o tome kako je kažnjavan kao mlad vojnik jer je zbrisao u grad, famozna je i ona epizoda iz predsednikovog života kada je u gvožđarskoj radnji u Londonu, kod nekog Indijca, zarađivao dve funte na dan.

Sada je predsednik odlučio da sa javnošću podeli svoju novu životnu priču. Vratio se davno u prošlost, u neku 1985. godinu, kada je imao 15 godina, čitao je stripove, gledao Zvezdu, još ni ne sluteći da će zbog tog kluba propustiti maturu i da će morati da se iskrada svojim ličnim čuvarima. 

I tako, zbog posete turskog predsednika Erdogana, Vučić se prisetio svog orijentalnog iskustva. 
 
"Ja sam kao dečak, kada sam imao 15 i 16 godina, išao u Tursku. Kupovao sam neke patikice, neke šortseve, ne znam šta, pa onda na pijacu da to prodajem. Dakle, prošlo je skoro 40 godina i danas kada odem u Tursku, to nije ista zemlja. I Redžip Tajip Erdogan i vi svi zajedno, promenili ste lice te zemlje. Turska je danas jedna od najmodernijih i najuspešnijih zemalja", rekao je Vučić.
 
 
Naravno, nova priča predsednika izazvala je zainteresovanost publike, kao što je nekada pažnju privlačio specijal iz "Alana Forda", u kojem je Broj Jedan umešan u razne priče iz istorije, od Kleopatre do Kolumba.
  • Paolo

    14.10.2024 17:07
    Pijačarsko-zvezdaški mitomanski narativ.
  • zztop

    14.10.2024 17:06
    AV još ne zna razliku između besplatno i džaba , on se besplatno školovao al džaba ...
  • Drug Brežnjev

    14.10.2024 17:00
    Pustili ga roditelji sa 15 -16 godina da ide sam u Tursku ???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija