Vulin čestitao Dan BIA uz reči: Sve se menja, samo Služba ostaje

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin čestitao je danas Dan BIA i 125. godišnjicu osnivanja Odeljenja za poverljive policijske poslove ocenom da se "sve menja, a da samo Služba ostaje".
Vulin čestitao Dan BIA uz reči: Sve se menja, samo Služba ostaje
Foto: 021.rs
Vulin je u čestitki ocenio da je ta služba bila "vredna svog imena kada god je bila srpska".
"Čestitam Vam 125. godišnjicu od osnivanja uz želju da budete dostojni svojih prethodnika i da nikada ne dozvolite da vam stranci ili dnevna politika određuju odnos prema prošlosti a da vam samo Srbija i srpski narod određuju odnos prema budućnosti. Ne zaboravite da vi jeste profesionalci, ali niste najamnici i da možete sve, ali samo za Srbiju i ni za koga drugog. Sve se menja, samo Služba ostaje", naveo je ministar a preneo njegov kabinet.
Bezbednosno-informativna agencija uspostavljena je 2002. godine kao civilna služba bezbednosti koja se bavi zaštitom bezbednosti Srbije, otkrivanjem i sprečavanjem delatnosti usmerenih na podrivanje ili rušenje Ustavnog poretka zemlje, istraživanjem, prikupljanjem, obradom i procenom bezbednosno-obaveštajnih podataka i saznanja od značaja za bezednost Srbije i informisanje nadležnih državnih organa o tim podacima.
  • Joca

    17.10.2024 16:04
    Tužan smo mi narod kad je Vulin to što jeste.
  • Salle

    17.10.2024 16:01
    Paradoksalno, alli najistinitija rečenica koju je izgovorio. Zato nam je i tako kako jeste. Pola države udbaši.
  • Sasa

    17.10.2024 13:38
    Frazetina iz američkih filmova ali nije daleko od istine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Da li Vučić ide na samit BRIKS-a?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će najkasnije do 21. oktobra obavestiti javnost da li će prihvatiti poziv Vladimira Putina da učestvuje u radu samita zemalja BRIKS-a.