Iz autobusa zaplenjena roba vredna 54.000 evra: Od parfema, kućnih aparata do autodelova

Carinski službenici su 16. oktobra u jednom autobusu otkrili neprijavljenu robu, čija je vrednost procenjena na 54.000 evra, saopšteno je iz Uprave carine.
Iz autobusa zaplenjena roba vredna 54.000 evra: Od parfema, kućnih aparata do autodelova
Foto: Carina Srbije
Prilikom uobičajene kontrole, najpre su u zadnjem delu autobusa, u prostoru za odlaganje stvari vozača, pronađene 264 litre motornog ulja marke "Volvo".
Daljim pregledom je u zadnjem delu autobusa otkriveno više kutija sa oko 900 različitih autodelova marke "Volvo", da bi potom i u prostoru za prtljag bila pronađena nova neprijavljena roba: televizor "Samsung", 31 parfem u originalnim pakovanjima poznatih robnih marki, kao i 85 različitih kućnih aparata i predmeta za domaćinstvo, takođe različitih proizvođača.
Neprijavljena roba će biti zadržana do okončanja prekršajnog postupka pred nadležnim sudom, ističe se u saopštenju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija