Lutovac: Nisam umoran od političke borbe, kandidovaću se ponovo za predsednika DS

Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac kazao je danas da nije umoran od političke borbe, da želi da završi započeti posao i da će se zato ponovo kandidovati za lidera te partije.
Lutovac: Nisam umoran od političke borbe, kandidovaću se ponovo za predsednika DS
Foto: 021.rs
On je u intervjuu za Danas rekao da nema ništa protiv toga da se i drugi članovi stranke kandiduju na stranačkim izborima i dodao da to neće stvoriti podele među članstvom.
 
"Neverovatno je da se u Srbiji, kada na stranačkim izborima ima više kandidata, to još uvek smatra incidentom ili anomalijom. Upravo je obrnuto, nema ništa normalnije od toga da bude više kandidata i to ne znači slabost nego snagu stranke", rekao je Lutovac.
Upitan da li je borba protiv kopanja litijuma ključna bitka koju trenutno bije opozicija, Lutovac je odgovorio da su ljudi veoma odlučni u tome da spreče aktuelnu vlast da sprovede projekat "Jadar".
"Skupštinska rasprava je pokazala da je ovaj režim otporan na argumente, a (ne)delovanje institucija da su zarobljene i da su talac u rukama zlostavljača. U takvim situacijama građanska neposlušnost ostaje jedini bedem odbrane javnog interesa", rekao je predsednik DS.
  • Nikola

    19.10.2024 11:19
    Pa kad si već počeo završi i rasturi stranku do kraja.
  • злица

    19.10.2024 11:12
    `
    Можда се он није уморио, али ми сигурно јесмо од њега.
  • Lovac

    19.10.2024 11:02
    1,7%
    Odličan ti je rejting stranke sa 1,7% podrške među biračima i onda se čudimo što sns pobeđuje.
    Razmisli malo, možda ipak ti nisi dobar kandidat.Možda bi trebalo neko ko može stranku da oporavi i vrati na 20-25%.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Novica Antić: Na mene samo još nisu pucali

Bivši predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić, koji je uhapšen 27. februara zbog navodne pronevere sindikalnog novca, kaže da do danas nije podignuta optužnica, jer "nema krivičnog dela".