Direktor škole prijavio policiji da ga je napao roditelj učenika

Direktor Osnovne škole "Miroslav Antić" u Nišu prijavio je policiji da ga je danas oko 13 časova jedan roditelj napao, potvrdili su u Policijskoj upravi u Nišu.
Direktor škole prijavio policiji da ga je napao roditelj učenika
Foto: 021.rs
U policiji su rekli da je postupanje u toku i da se utvrđuju sve okolnosti napada.
Prema nezvaničnim informacijama, otac jednog učenika fizički je nasrnuo na direktora škole "Miroslav Antić" Miloša Stankovića, ali ne zbog ocena njegovog deteta, već kapije koju je škola postavila ispred ulaza kako bi povećala bezbednost đaka.
Otac učenika napao je direktora kako bi ga naterao da ukloni kapiju jer zbog nje ne može da parkira automobil ispred svoje kuće koja se nalazi u neposrednoj blizini škole.
 
Zbog napada je intervenisala Hitna pomoć i Stankoviću ukazala pomoć ne zbog fizičkih povreda, već zbog uznemirenosti.

Teme

NAPAD
  • BGD 011

    21.10.2024 21:09
    A dezurni policajac?
    "Otac učenika napao je direktora kako bi ga naterao da ukloni kapiju jer zbog nje ne može da parkira automobil ispred svoje kuće koja se nalazi u neposrednoj blizini škole." Pa zemljo Srbijo, da li je ovo normalno da covek zeli da parkira vizilo u dvoristu skole?! A onda se zgrazavamo nad maltretiranjima profesora, i jos goreg, ubistava i povreda u skolama!
  • samo pitam

    21.10.2024 18:43
    Sad su krenuli i direktore da biju?
    Nacelnici skolskih uprava, spremite se.
  • 9

    21.10.2024 15:16
    Da je sreće za ogradu
    i ispred škole Branko Radičević u NS. Tu su žardinjere sa cvećem sklonjene da bi se bahati roditelji parkirali , ako može i u školsko dvorište. Policajac stoji ,a mamičke decu prete kao da idu u vojsku i pri tome zatvore Futošku ( jednu od dve trake ispred semafora) svojim automobilima u samom špicu kada stižu svi mogući autobusi i mnoštvo automobila, a uniformisani ne reaguje . Na parkingu koji je tako napravljen mesto imaju obližnji kafedžije ili bankovni službenici koji se naparkiraju već oko 07.00 pa deca i roditelji koji dođu peške moraju da se provlače između naparkiranih automobila , a naplate naravno nema . Situacija je veoma proverljiva jer se ponavlja svaki radni dan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija