U toku međunarodna akcija za suzbijanje droga, zaplenjeno 60 kilograma marihuane

U Srbiji je u toku međunarodna zajednička akcija s ciljem suzbijanja trgovine narkoticima na teritoriji Jugoistočne Evrope, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.
U toku međunarodna akcija za suzbijanje droga, zaplenjeno 60 kilograma marihuane
Foto: MUP/ilustracija
U akciji je pojačana kontrola vozila i lica, a njome upravlja Služba za borbu protiv droga.
"Borba protiv trgovine narkoticima je jedan od glavnih prioriteta u radu MUP-a i policija nastavlja sa sprovođenjem aktivnosti i akcija na suzbijanju svih krivičnih dela u vezi sa drogom", saopštili su iz MUP-a.
Dodali su da je samo u protekla dva dana, koliko traje acija, u našoj zemlji zaplenjeno više od 60 kilograma marihuane.
 
"Novosadska policija zaplenila je juče 35,8 kilograma marihuane i uhapsila dve osobe, dok je danas u Leskovcu policija zaplenila 25 kilograma te droge i uhapsila mađarskog državljanina", navodi se u saopštenju.

Teme

droga
  • Aleksandar

    21.10.2024 18:03
    Pitanje
    Da li će da provere da li je ta zaplenjena droga na gomili u sef-u, da ne bude posle nestali kao pištolji u SUP Niš pa se ne zna ni ko je ukrao. Koluvija zadovoljno trlja ruke, hapse mu konkurenciju.
  • wow

    21.10.2024 17:50
    samo napred
    Oho, ho , to je 0,04 % od onoga sto pronadjose u Jovanjici.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija