Pijan "audijem" prošao kroz crveno, udario u drugo vozilo, pa teško povredio dete i pobegao peške

Policija u Beogradu uhapsila je vozača M. M. (34) zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanja pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.
Pijan "audijem" prošao kroz crveno, udario u drugo vozilo, pa teško povredio dete i pobegao peške
Foto: 021.rs
Takođe, uhapšen je i suvozač S. J. (22) zbog sumnje da je izvršio krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenja krivičnog dela. 
 
M. M. se sumnjiči da je upravljajući vozilom "audi" pod dejstvom alkohola u organizmu (1,33 promila) sinoć oko 20.25 časova, na uglu ulica Dušana Vukasovića i Jurija Gagarina u Beogradu, najpre prošao na crveno svetlo semafora, izazvao saobraćajnu nezgodu sa putničkim vozilom udarivši u ovo vozilo, a potom udario i oborio desetogodišnje dete koje je stajalo na razdelnom ostrvu pored semafora. 
Nakon toga M. M. i S.J. su pešice pobegli. 
 
Ubrzo ih je policija pronašla i uhapsila.
Dete je prevezeno u Urgentni centar sa teškim povredama. 
 
Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni ovom tužilaštvu.
  • mns

    22.10.2024 10:56
    uh!!!
    ma samo gazi po sirotinji... možda treba tako da se istrebimo... pa neka nam migranti prenasele i ovo malo države što je ostalo....

    DOKLE VIŠE DA GINEMO U SAOBRAĆAJU!!!!

    SRAMOTA !
  • DachaNS

    22.10.2024 10:46
    @Mile Sauer
    A pogotovo ove frustrirane kao Mile Sauer treba slati na pregled,ostavi ti vozace BMW-a na miru i uzivaj u svom autu.Nije bitno koji se auto vozi jer sve ide iz glave,i sa Yugom mogu da se prave teske saobracajke!
  • NS

    22.10.2024 10:09
    ...
    Ima li šta u urinu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija