Pavićević: Većina ministara samo deklarativno podržava "Jadar", zato najavljena njihova "seča"

Poslanik Zeleno-levog fronta Đorđe Pavićević ocenio je da većina ministara u Vladi Srije daje samo deklarativnu podršku projektu "Jadar".
Pavićević: Većina ministara samo deklarativno podržava "Jadar", zato najavljena njihova "seča"
Foto: Screenshot (Youtube/Centar za antiautoritarne stud
Kako je dodao, rekonstrukcija vlade najavljena je s ciljem da ih disciplinuje.
 
Pavićević je za Danas rekao da Srpska napredna stranka nije zadovoljna načinom na koji neki ministri brane projekat "Jadar" i iskopanje litijuma.
"Očigledno je da vrh SNS nije zadovoljan koliko i sa kojim entuzijazmom ministri i ostali funkcioneri brane projekat 'Jadar' i iskopavanje litijuma (...) Treba očekivati 'seču' po liniji podrške za projekte vlasti, ne po partijskoj liniji. Sve je više vesti o tome da SNS ima problema da održi partijsku disciplinu, posebno po pitanju Rio Tinta i litijuma", kazao je Pavićević.
Prema njegovim rečima, ako do rekonstukcije dođe, ministri iz redova Socijalističke partije Srbije (SPS) neće biti posebno ciljani, ali će SNS iskoristiti priliku da dodatno oslabi tu stranku.
 
Premijer Miloš Vučević najavio je prošle nedelje rekonstrukciju Vlade Srbije ne precizirajući kada bi ona mogla da se dogodi, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da očekuje da bi rekonstrukcija mogla da bude sprovedena "između marta i juna naredne godine".
  • NN

    22.10.2024 10:59
    Hoće da postave ministre
    koji imaju još manji IQ, mada je to jako teško izvodljivo u ovoj konstelaciji ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija