Pripadnik kruševačkog klana se požalio da mu je neudoban zatvorski krevet: "Bolji uslovi u Aušvicu"

Jedan od pripadnika "kruševačkog klana" najavio je štrajk glađu zbog neudobnog kreveta u zatvorskoj ćeliji.
Pripadnik kruševačkog klana se požalio da mu je neudoban zatvorski krevet: "Bolji uslovi u Aušvicu"
Foto: 021.rs
Kako piše Politika, u Specijalnom sudu u Beogradu nastavljeno je suđenje pripadnicima organizovane kriminalne grupe Zorana Jotića Jotke.
Na ročištu je svedočio i S.R, koji je optužen za ubistvo Dejana Stankovića Ždrokinca. On se sudiji požalio da su ga pre pet dana premestili u novu ćeliju gde je na krevetu dušek debljine tri centimetra, zbog čega ne može da spava.
Dodao je da je tražio nove "kocke" za krevet i da su mu obećali, ali da još nosu doneli, zbog čega je rekao da počinje da štrajkuje glađu i izneo tvrdnju "da su bolje uslove imali u logoru 'Aušvic'".
 
Zoran Jotić Jotka se, sa sa druge strane, požalio na cimere u sobi, kao i da je u ćeliji zagušljivo, prljavo.
  • ****knem

    23.10.2024 11:02
    I tebe i
    Voltera i sve vas koji se pozivate na ljudska prava kad završite u prdari, a ovamo krali, ubijali, mleli i zavili silne porodice u crno.
  • Kolle

    23.10.2024 10:43
    Dobro je što on "zna" kakvi su bili uslovi u Aušvicu, neka nastavi da čita u zatvoru edukovaće se i proći će mu brže vreme. Poštujemo prava zatvorenika ali se ne slažem da on ima bolje uslove od nekih građana Srbije od čijeg se poreza njemu plaća i krevet i hrana
  • Miloš

    23.10.2024 10:36
    Pod hitno obezbediti ovom anatomski krevet da se ne muči,zaslužio je.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija