Ponovo kamenovan BG voz, četvrti put za manje od tri nedelje

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je da je ponovo kamenovan BG voz koji saobraća na relaciji Ovča - Resnik i da su na njemu razbijena stakla na vratima.
Ponovo kamenovan BG voz, četvrti put za manje od tri nedelje
Foto: 021.rs (Ilustracija)
Vesić je naveo da se kamenovanje dogodilo sinoć od strane NN lica na stajalištu Kijevo u 22.50 sati i da je policija obavila uviđaj.
Ministar je oštro osudio ovaj incident, navodeći da se takva vrsta vandalizma i bahatosti ne dešava prvi put i podsetivši da je nedavno kamenovan i brzi voz "soko".
Vesić je ukazao da je ovo četvrto kamenovanje voza za nešto manje od tri nedelje, a da je na ovom istom mestu pre neki dan kamenovan BG voz, što, kako je naveo, govori o tome da ovi incidenti nisu slučajni.
 
Ministar je uputio apel da se prestane sa uništavanjem državne imovine jer ona pripada svim građankama i građanima i izrazio očekivanje da će svi koji su kamenovali BG voz biti privedeni i procesuirani. 
  • kameni

    23.10.2024 12:46
    qui iacit
    Pa uvek gadjaju oni kiji su egzistencijalno ugrozeni sa poslovanjem voza na toj liniji kao pre par godina na liniji iz Zrenjanina.
  • e

    23.10.2024 12:10
    a
    Najverovatnije je da su deca to uradila. Meni je baba zivela u jednom peridu pored pruge, pa je nama deci svasta padalo na pamet. Tako da policija treba malo da proseta po kucama u okolini gde se to desilo, te da malo porazgovara sa roditeljima. A ne bi bilo lose da stave i po koju kameru, narocito zbog ovih sto skupljaju bakar i ostalo...
  • Realista

    23.10.2024 12:01
    Kako se ne zna ko je?
    Đilas, garant!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija