Tepić: Prodaja Politike unapred režirana, iza posla stoje pipci Siniše Malog

Marinika Tepić je ocenila da je prodaja poslednjeg dela državnog vlasništva u medijskoj kući Politika "unapred režirana i da iza tog posla stoje SNS pipci Siniše Malog".
Tepić: Prodaja Politike unapred režirana, iza posla stoje pipci Siniše Malog
Foto: 021.rs
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) je navela da je prodaja oglašena u subotu po početnoj ceni od 550 miliona dinara.
"Polovinu Politike je svojevremeno formalno kupio Boban Rajić iz sela Vučak kod Smedereva, koji je 'biznis' počeo sa radnjama 'Coka', a u vreme SNS-a postao medijski mogul kupivši 2022. godine 50 odsto Politike od šabačkog biznismena Miroslava Bogićevića. Pre toga je Coka Rajić 2019. kupio i kompaniju Novosti za tričavih 2,5 miliona evra", navela je Tepić.
Ocenila je da je "javna tajna da je Boban Rajić samo paravan za lukrativne poslove ministra finansija Siniše Malog".
 
"Siniša Mali zapravo stoji iza svih 'kupovina' Rajića, od ovih medijskih kuća, do Ruskog cara u Beograda, Želvoza, Goše (fabrika šinskih vozila), u kojima se svuda kao formalni kupac i vlasnik pojavljuje Boban Rajić iz sela Vučak", dodala je Tepić.
  • Senior79

    23.10.2024 16:37
    Nije steta
    Jer je "Politika" toliko nisko pala kao nikad u svom dugom postojanju,tako da je na nivou "Informera"
  • Čiča

    23.10.2024 16:34
    E.....
    Ako je Marinika rekla onda je to sigurno istina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija