VIDEO: Šapić organizovao konferenciju o N1 i Miodragu Sovilju, nazvao ih hohštaplerima

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić konferenciju za novinare koja se prenosi uživo samo na zvaničnom Jutjub kanalu Grada Beograda, posvetio je izveštavanju N1 i novinaru Miodragu Sovilju.
VIDEO: Šapić organizovao konferenciju o N1 i Miodragu Sovilju, nazvao ih hohštaplerima
Foto: Screenshot (Youtube/Grad Beograd)
Aleksandar Šapić je pokazao tablu sa statistikom o prilozima novinara N1 Miodraga Sovilja.
 
Tablu je Šapić pokazao nakon pitanja novinara N1 o koaliciji sa SPS-om.
Nakon rasprave sa reporterom N1 Mladenom Savatovićem, gradonačelnik je pokazao snimak sa prethodne konferencije za novinare kako bi navodno pokazao da je Sovilj fingirao prilog sa prošle konferencije. Celo izlaganje posvetio je svojoj analizi šta je rekao, a šta je novinar N1 od njegovih reči preneo.
 
U raspravi gradonačelnika i novinara N1 Mladena Savatovića čulo se i kako Šapić kaže da mu Savatović ne dozvoljava da priča na radnom mestu, dok Savatović odgovara da nije očekivao da će mu se desiti javno suđenje, te da je reč o zloupotrebi pozicije gradonačelnika.
Šapić je u raspravi sa reporterom N1 na konferenciji poručio da su svi novinari medijske grupe kojoj pripada hohštapleri.
 
 
Deo novinara tokom Šapićevog komentarisanja priloga Miodraga Sovilja i uvreda koje je uputio je napustio Šapićevu konferenciju. Šapić je to prokomentarisao rečima da novinar N1 "nije mogao da se suoči sa istinom".
 
Podsetimo, TV Studio B ne prenosi više uživo Šapićeva obraćanja i pres konferencije, zbog, kako je rečeno na prošloj sednici Skupštine grada, neizmirenih finansijskih obaveza.
  • Robin Hud

    24.10.2024 13:51
    Komentar
    Ono kad vidis mrvu u tudjem oku a ne vidis balvan u svom.

    Sto malo Sapic ne bi analizirao pro-rezimske medije kao sto su pink, b92 i ostali koji su stostruko gori?


  • Samo kazem

    24.10.2024 12:28
    Ni slucajno ne napustati konferencije zbog nekakvog protesta, nego se dobro spremiti, spremiti dobra i nezgodna pitanja i naterati sapica da se dobro oznoji. Hvatati ga u lazima i prevrtljivosti, naterati ga da bude agresivan i pokaze radikala u sebi. Fino i kulturno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija