Lokomotiva udarila ženu na pružnom prelazu u Aleksincu

Jedna žena povređena je danas kada je na nju naletela lokomotiva na putnom prelazu u stanici Aleksinac.
Lokomotiva udarila ženu na pružnom prelazu u Aleksincu
Foto: Pixabay (ilustracija)
Nesreća se dogodila kada je žena pokušavala da pređe prugu u trenutku kada su branici na rampi bili spušteni, saopštio je Srbija kargo.
Povređena žena je privatnim automobilom odvezena u zdravstvenu ustanovu.
 
Na mesto nesreće izašli su policajci, kao i železnička komisija za isleđenje vanrednih događaja kompanija Infrastruktura železnice Srbije i Srbija kargo.
Železničke kompanije ponovo apeluju na sve učesnike u saobraćaju da poštuju propise i saobraćajnu signalizaciju, jer samo tako mogu da se spreče ovakve nesreće i sačuvaju ljudski životi, navodi se u saopštenju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nova ponuda države poljoprivrednicima

Poljoprivednici pet udruženja u Srbiji razgovarali su s resornim ministrom Aleksandrom Martinovićem o ispunjenju zahteva iz prošle godine kada im je obećana subvencija od 35.000 dinara po hektaru.