Vučić na skupu u Vršcu: Rekonstrukcija treba da se uradi "po dubini"

Predsednik Srbije i član Predsedništva Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je na skupu u Vršcu gde se obeležava 16 godina od osnivanja stranke da je "tada Srbija počela da se budi".
Vučić na skupu u Vršcu: Rekonstrukcija treba da se uradi "po dubini"
Foto: 021.rs (arhiva)
Vučić je izjavio da je "jedna od njegovih najvećih briga Srpska napredna stranka koja mora da bude u stanju da se pripremi za odsudne izbore krajem 2026. ili početkom 2027." 
 
Naveo je i da podržava najavljenu rekonstrukciju vlade sledeće godine i da to treba da se učini "po dubini".
"Rekao mi je Miloš Vučević hoćemo li da podržimo rekonstrukciju sledeće godine vlade. Rekao sam mu da ti to ne tražiš, mi bismo to od tebe tražili. Kao obični članovi stranke, kao neko ko ovu stranku voli najviše na svetu. Tražili bismo to od tebe po dubini. Od predsednika opština, gradonačelnika, direktora preduzeća do članova vlade. Mnogi su svoje loše lice pokazali od trenutka kada su ponovo izabrani. Pomislili su, evo im ponovo četiri godine prilike da oni lepo žive, a da ne rade ništa", rekao je Vučić.
Poručio je naprednjacima da ako se ne promene u kratkom roku neće imati šanse za uspeh na sledećim izborima.
 
Turkulov: Stranka koja gradi našu zemlju
 
Između ostalih, govorila je dr Vesna Turkulov, koja je rekla da je SNS za 16 godina postojanja postigla kao nijedna stranka do sada.
 
"Ona je jedna snažna, moderna stranka posvećenih odgovornih, humanih ljudi. Stranka koja gradi našu zemlju, koja gradi mostove, puteve, bolnice, saobraćajnice, škole, vrtiće, parkove, koja puno ulaže u obrazovanje i u bolji život svojih građana", rekla je Turkulov.
 
Turkulov je navela da "ta stranka nije slučajno izabrala Svetu Petku za svoju slavu, jer je reč o svetiteljki zaštitnici žena, porodice siromašnih i bolesnih, kako je navela, onih kategorija stanovništva kojima SNS posvećuje veliku pažnju".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nova ponuda države poljoprivrednicima

Poljoprivednici pet udruženja u Srbiji razgovarali su s resornim ministrom Aleksandrom Martinovićem o ispunjenju zahteva iz prošle godine kada im je obećana subvencija od 35.000 dinara po hektaru.