Dragan Bjelogrić osuđen zbog napada na Gagu Antonijevića

Dragan Bjelogrlić prvostepenom odlukom je osuđen za nasilničko ponašanje u hotelu "Ambasador" u Nišu, 2021. godine, kada je udario reditelja Predraga Gagu Antonijevića.
Dragan Bjelogrić osuđen zbog napada na Gagu Antonijevića
Foto: 021.rs

Antonijević je tužio Bjelogrlića zbog incidenta, a Prvi osnovni sud je doneo presudu po kojoj je poznati glumac i reditelj osuđen na šest meseci uslovno, uz proveru od dve godine, prenosi Danas.

Bjelogrlić se nakon što je snimak tuče dospeo u javnost, izvinio, poručujući da mu je žao što je naseo na provokacije. Bjelogrlić je tvrdio da ga je Antonijević prozivao, zbog čega je reagovao. 
 
Po njegovim rečima, tokom suđenja nije mogao da se vidi kompletan snimak, odnosno ono što je prethodilo napadu na Antonijevića tokom "Filmskih susreta" u Nišu. 
"Iako od početka znam, kao što i svi u ovoj sudnici, a verovatno i u celoj Srbiji, od početka znaju, da je kojim slučajem bilo obrnuto, i da je Antonijević uradio meni isto ono što sam ja njemu uradio te noći u Nišu, ovakav sudski postupak se nikad ne bi desio. Pitanje je da li bi bilo i prekršajnog postupka", rekao je prethodno Bjelogrlić.
 
Takođe, kasnije je naveo i da je od obične kafanske tuče insceniran spektakl sa ciljem da se diskredituje njegov društveni angažman. 
  • Novosađanka

    25.10.2024 16:47
    Tuča
    E moj Dragane, to nije bila tuča. Tuča je kada se dvojica potuku, što ovde nije bio slučaj. Ti si starijeg čoveka tukao, što je velika sramota za tebe. Nema opravdanja !!!
  • Dragan

    25.10.2024 16:24
    Imam visoko mišljenje o umetničkim dostignućima Dragana Bjelogrlića i neću ga promeniti. Medjutim, šta u ovom slučaju znači "prozivao"? Doslovno, pomenuo je njegovo ime, obratio mu se. Šta mu je Antonijević rekao da je morao da ga bije?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija