Vučić ispratio Ursulu fon der Lajen: Hvala na svoj pomoći i razumevanju prema Srbiji

Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen napustila je Srbiju, a sa aerodroma "Nikola Tesla" ispratio ju je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
Vučić ispratio Ursulu fon der Lajen: Hvala na svoj pomoći i razumevanju prema Srbiji
Foto: Beta (Milan Obradović)
On je na Instagramu objavio nakon toga objavu, u kojoj se zahvalio predstavnici EK na svoj "pomoći, podršci i razumevanju koju je pokazivala prema Srbiji".
Vučić je izrazio očekivanje da će, sa Ursulom fon der Lajen na čelu Evropske komisije, partnerstvo Srbije sa EU biti "sve jače, bliže i obimnije".
"Počastvovani smo Vašom posetom, nadamo se da ćete nam češće dolaziti, a mi ćemo već sledećeg puta imati još više rezultata kojima ćemo moći da se pohvalimo. Srećan put i do skorog viđenja", dodao je Vučić u objavi.
 
Ursula fon der Lajen boravila je u dvodnevnoj poseti Srbiji, u okviru balkanske turneje na kojoj, između ostalog, razgovara o napretku partnera sa Zapadnog Balkana na putu ka Evropskoj uniji, kao i o Planu rasta EU od šest milijardi evra.
 
  • Hvi

    26.10.2024 11:31
    Ni reči o tome da je Ursula otkazala već dogovoreni susret sa vučevićem zbog njegovog sastanka sa rusima.
  • Vlada

    26.10.2024 11:23
    On bi KAO u EU a moli Boga da se to nikad ne desi a ona bi KAO da nas prime a u stvari bi kopaju litijum. Svo licemerije EU se vidi u njenoj izjavi o vladavini prava u Srbiji. Mracni dani su pred nama. Tesko da cemo se natosiljati tiranina u skorije vreme. Ovaj ce nam zaduziti i decu i unuke i eto bagera i sumporne kiseline u Jadru.
  • Jakov

    26.10.2024 11:02
    1941
    Lebac sutra nemojte slati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija