Vučić: Picula treba da se kvalifikuje za razgovor sa mnom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će novi izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Tonino Picula morati lepše da govori o državi.
Vučić: Picula treba da se kvalifikuje za razgovor sa mnom
Foto: Beta/AP (Philippe Buissin)
Na taj način bi, prema Vučiću, Picula ispunio uslov da se sastane sa predsednikom Srbije.
"Ne možete da verujete koliko bih se radovao tom susretu. Moraće mnogo lepše da govori o Srbiji, sa mnogo više poštovanja da bi ispunio uslov da se kvalifikuje da dođe do mene, a ne da laže", rekao je Vučić.
Istakao je i da će Picula morati da se izvini za "teške lažne optužbe", a tek onda će moći da razgovara sa njim.
 
Dodao je da nije njegova obaveza da se sastane sa čovekom koji je pozivao na sankcije Srbiji i optuživao SPC za terorizam.
 
"Živ nisam od straha od njegovih izveštaja u Evropskom parlamentu, ne mogu da vam objasnim kako se tresem od straha od celog EP i Tonina Picule zajedno", rekao je predsednik Srbije ironično.
  • pajo patak

    26.10.2024 14:18
    Mica
    VELEMAJSTORICA
  • Pera

    26.10.2024 13:39
    Pa, nije mnogo pogrešio. Naime, ne može svako da obavlja posao psihijatra - mora biti kvalifikovan za to.

    Jer ovog samo psihijatar može da dokuči...
  • Ralle

    26.10.2024 13:38
    Ne prilice takve reci jednom predsedniku i diplomati..moze se se sve lepsim recima reci..zadruga i elita su nas sve pokvarile..pa se svi izrazavamo poput njih...da i skupstina nije daleko odmakla....mene je sramota ambijenta u kom zivimo..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija