Bojana Stojmenović nova v. d. direktora APR-a

Vlada Srbije razrešila je pre tri dana Milana Lučića dužnosti direktora Agencije za privredne registre, a na njegovo mesto imenovana je Bojana Stojmenović.
Bojana Stojmenović nova v. d. direktora APR-a
Foto: Pixabay
Stojmenović će tu funkciju obavljati do imenovanja direktora na javnom konkursu.
 
Ova odluka objavljena je u Službenom glasniku, a kao razlog za razrešenje Lučića navodi se da mu je istekao mandat 24. oktobra, piše Forbes Srbija.
Za novu direktorku nije navedeno više informacija osim da je imenovana za vršioca dužnosti direktora APR-a počev od 25. oktobra.
Stojmenović će tako postati prva žena na mestu direktora Agencije za privredne registre, i četvrta osoba koja će obavljati ovu funkciju, od osnivanja APR-a pre 20 godina.
 
Kada je reč o Milanu Lučiću, on je na mesto direktora APR-a postavljen najpre kao vršilac dužnosti u martu 2019. Od 24. oktobra iste godine bio je imenovan za direktora. On je tako na čelu APR-a bio jedan pun mandat iako je imao pravo na tri.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija