Nastavlja se suđenje Urošu Blažiću: Doveden u sud, za danas predviđeno ispitivanje veštaka

Uroš Blažić doveden je u Specijalni sud u Beogradu gde bi trebalo da mu se nastavi suđenje za masovno ubistvo u selima Malo Orašje i Dubona.
Nastavlja se suđenje Urošu Blažiću: Doveden u sud, za danas predviđeno ispitivanje veštaka
Foto: 021.rs
Pored Uroša Blažića doveden je i njegov otac pod pratnjom marica, a u sud pristižu i članovi porodica ubijenih i ranjenih.
 
Za današnje suđenje predviđeno je ispitivanje veštaka.
U ovom predmetu nadležan je Viši sud u Smederevu ali se iz bezbednosnih razloga suđenje održava u zgradi Posebnog odeljenja za organizovani kriminal u Beogradu. 
Uroš Blažić je priznao krivicu, dok je njegov otac negirao da je on nabavio oružje kojim je zločin počinjen i ostalo oružje koje je pronađeno u njihovoj kući nakon zločina.
 
Uroš Blažić je optužen da je ubio devet i ranio 12 osoba.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo pisac Radoslav Petković

Pisac, kolumnista i dobitnik brojnih književnih nagrada Radoslav Petković, preminuo je u 72. godini, saopštilo je Srpsko književno društvo.