Uhapšena u Dunavskom parku kada je došla po novac

Zbog sumnje da je pokušala iznudu, juče je uhapšena 22-godišnja Slađana J. iz Kovilja.

Zbog sumnje da je pokušala iznudu, juče je uhapšena 22-godišnja Slađana J. iz Kovilja.

Ona se tereti da je od svog bivšeg poslodavca pokušala da iznudi 1.000 evra, tako što mu je u dužem vremenskom periodu slala preteće SMS poruke. U poslednjoj poruci poručila mu je da novac ostavi u koverti u jednom žbunu blizu ulaza u Dunavski park, a uhapšena je čim ga je uzela.

Slađana je od ranije poznata novosadskoj policiji zbog krađa.

  • jovana

    27.04.2012 19:58
    nemas ti pojma koliko je ona inteligetna sa njom sam isla u skolu i bila je najbolji djak u razredu ....mi koje nas je mrzilo da ucimo od nje smo dobijale puskice kad odgovaramo :((((( jako sam se razocala a pitanje je pravo zbog cega ga je ucenjivala ????
  • meli

    25.04.2012 21:32
    ....
    Doticna je tog istog poslodavca ( vlasnik poznate firme koja se bavi izradom kozne galanterije ) godinu dana potkradala, uhvatili su je na delu i morala je da plati iznos od 5000e......i sada tog poslodavca ucenjuje...strasno
  • reket

    22.04.2012 17:51
    sve neki teniseri bogte
    Trebala je da angazuje neka 2 celava bildera, i da sedi kuci i ceka da joj donese na noge... A ne parkovi, koverte i ostale Dzejms Bond gluposti. Valjda se zna kako se to radi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija