Napad na Novom naselju

Jedan mladić lakše je povređen, kada je grupa nepoznatih osoba napala juče, na Novom naselju, sedmoricu mladića, saopštila je novosadska policija.

Jedan mladić lakše je povređen, kada je grupa nepoznatih osoba napala juče, na Novom naselju, sedmoricu mladića, saopštila je novosadska policija.

Kako se navodi, oštećen je automobil jednog od napadnutih, a čuli su se i pucnji, ali niko nije povređen vatrenim oružjem.

Kriminalistička policija je obavila uviđaj, a istraga o ovom događaju je u toku.

Prema nezvaničnim informacijama, grupa od deset do 15 ljudi, naoružani noževima i vatrenim oružijem, napala je oko 18 časova u ulici Mileve Marić nekoliko ljudi koji su pekli roštilj.

  • Damir

    25.03.2010 14:08
    Pucnjava uz rostilj
    Momci nisu bas pravili rostilj na udaljenoj poljani, nego meni pod prozor, bili su glasni i bahati uz veoma glasnu muziku, to je istina. Medjutim, to svakako nije razlog da ih neko s pistoljem lovi po poljani kao zeceve
    Najzalosnije je to sto policija verovatno nece otkriti ko su "lovci" pa sad mi na naselju, nek se usudimo da izadjemo na ulicu, ako smemo!
  • Drug Stari

    25.03.2010 10:14
    Di ste?
    Naravno da su komentari svakojaki. Gde je zvanicna verzija? Mozemo spekulisati o ovom i onom jer ne znamo sta je ustvari bilo. Cudim se vama iz 021 da ne posaljete novinara da malo provrti stvar, pa ovo je "bombona" od teme ... Ili je neko citavu pricu naduvao pa sada gleda da se izvice cutanjem?
  • srdjan

    25.03.2010 08:53
    A bitno je da policajci zaustavljaju svaki dan u "rutinskoj kontroli" razne vozače na najrazličitijim mestima. Tu pare leže ,a od huligana i roštiljdžija mogu samo batine da popiju. A od batina se ne grade kuće.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija