Nemanja Danilović još uvek u komi

Stanje Nemanje Danilovića, trenera Košarkaškog kluba Novi Sad, koji je početkom marta doživeo tešku saobraćajnu nesreću i dalje je veoma teško, saznaje Radio 021.

Stanje Nemanje Danilovića, trenera košarkaškog kluba Novi Sad, koji je početkom marta doživeo tešku saobraćajnu nesreću i dalje je veoma teško, saznaje Radio 021.

Danilović je još u komi, ali više nije na aparatima, kaže portparolka Kliničkog centra Vojvodine Gordana Umićević.

"Nema nekih znakova oporavka moždanih funkcija, jer je imao velike povrede glave, ali veliki broj lekara brine o njemu, različitih specijalnosti, tako da se njegovo stanje redovno prati", izjavila je za  Radio 021 Umićevićeva i dodala da je Danilović u Kliničkom centru operisan dva puta, a pre tri nedelje prebačen je na Kliniku za neurohirurgiju.

Trener Nemanja Danilović teško je povređen u nesreći kod Lapova početkom marta, kao i košarkaš "Novog Sada" Nenad Grozdanić, koji je sredinom aprila preminuo. Lakše povrede tada su zadobila šestorica košarkaša.

Podsećamo, do nesreće je došlo kada je kombi, kojim kojim su se košarkaši vraćali sa utakmice u Kruševcu, naleto na teretno vozilo.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija