Udario kolima dečaka na pešačkom i pobegao

Dečak star 14 godina povređen je večeras oko 20 časova kada je na njega na pešačkom prelazu kod Osnovne škole "Jovan Dučić" u Petrovaradinu naletep plavi "jugo".
Dečak star 14 godina povređen je večeras oko 20 časova kada je na njega na pešačkom prelazu kod Osnovne škole "Jovan Dučić" u Petrovaradinu naletep plavi "jugo".

Dečak je, po rečima dr Sanje Pokrajac Nenadić iz hitne pomoći, prevezen u Dečju bolnicu, gde je na Odeljenju dečje hirurgije zadržan na dijagnostici. On je zadobio povredu ruke, odnosno ramena i ugruvan je.

Očevici su ispričali da je dečak bio na pešačkom prelazu u trenutku kada je za njega bilo zeleno svetlo, ali da se vozač "juga" nije zaustavio, i naleteo je na njega. Posle toga je iz vozila izašao muškarac starosti oko 45 godina, i teturao se. Vratio se u kola, pomerio ih sa kolovoza, a zatim je otišao sa lica mesta.

Ubrzo je stigla pomoć koja je povređenog dečaka prevezla u Dečju bolnicu. Policija, koja je obavila uviđaj će pomoću registarskih tablica pokušati da pronađe vozača.

  • Igor

    24.10.2014 09:31
    Davno govorim da bezanje sa mesta nesrece treba da nosi zatvorsku kaznu, koja stupa na snagu odmah.
  • S.

    24.10.2014 09:29
    @@S, naravno, i takvo ponasanje treba ostro kaznjavati ali ne svrstavati u kategoriju u koju ne spada.
    Kazniti za
    nanosenje teskih (ili koje su vec) telesnih povreda,
    povredu sigurnosti u saobracaju (ili kako vec bese tacna formulacija),
    voznju pod uticajem alkohola,
    napustanje mesta nesrece.

    Za sve ovo treba biti kaznjen jer je sve to uradio. Ali ne za pokusaj ubistva sa predumisljajem. Bar ne podrazumevano kao sto je predlozeno; druga je stvar ako se u nekom konkretnom slucaju ispostavi da je i to u pitanju.
  • Jelena

    24.10.2014 09:04
    I nama se skoro isto desilo pre 7 dana
    Prošli vikend, moje dvoje dece i ja smo vozili bicikl. Stali smo na semafor, sisli sa bicikla,sačekali da nam se upali zeleno i krenuli. Sreca pa smo tek zapoceli prelazak, posto je u punoj brzini gospodin sa krsem od auta PROLETEO na crveno. Da je, nedaj Boze, bilo ko od nas troje vozilo bicikl, nasli bi mu se pod tockovima!!!! Da ne spominjem da stoji znak da je zona skole, sto podrazumeva 30 km/h ali uvek ima neko ko je iznad pravila i propisa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija