Radomir Nikolić novi gradonačelnik Kragujevca

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini Kragujevca Radomir Nikolić (SNS) izabran je večeras za novog gradonačelnika Kragujevca.
Šef odborničke grupe SNS u Skupštini Kragujevca Radomir Nikolić (SNS) izabran je večeras za novog gradonačelnika Kragujevca.

Za izbor Nikolića, na sednici gradske skupštine sazvane po hitnom postupku, glasalo je 49 od 50 odbornika, a u glasanju nisu učestvovali odbornici "Zajedno za Šumadiju" i Demokratske stranke.

U obraćanju odbronicima i građanima Nikolić je rekao da je grad u teškoj situaciji 20 godina i da on gradom ne planira da upravlja sam već sa svojim timom, koji planira da povećava, a jedino što neće dozvoliti je javašluk.

Nikolić je poručio da građanima nema šta da obeća jer kako je rekao, čekaju nas teške mere i teška vremena. "Sprovešćemo reviziju kompletnog sistema. Ipak, bojim se da me danas niste izabrali za gradonačelnika nego za stečajnog upravnika jer su gradska preduzeća u teškoj situaciji", rekao je Nikolić.

Radomir Nikolić rođen je 1976. godine u Kragujevcu. Diplomirani je menadžer. Osnovu i srednju školu završio je u Kragujevcu, a fakultet u Beogradu. Radio je u privatnom i javnom sektoru, najpre kao komercijalista, zatim kao službenik u Komercijalnoj banci i Srbijagasu.

Politički je aktivan od 2009. godine, obavljao je funkciju predsednika SNS Kragujevca od 2010. do 2012. godine. U junu 2012. godine izabran je za potpredsednika Glavnog odbora SNS, a u oktobru iste godine za predsednika Izvršnog odbora SNS.

Na lokalnim izborima 2012. bio je prvi na listi odborničke grupe SNS u Kragujevcu.

  • Kakva

    29.10.2014 12:16
    dinastija
    Ovi na vlasti će zajebati I porodicu Milošević.

    Kakav smo mi narod, treba nas gaziti.
  • 29.10.2014 10:50
    Neće iver daleko od klade. Ova ekipa neće mirno otići sa vlasti, ni kada ubedljivo izgube na izborima, u to sam sigurna.
  • Vojvosadjan

    29.10.2014 10:20
    @Nebojsa
    Nazalost sve sto si napisao je istina osim toga da su srecni otisli. Mi sto smo otisli smo pre pametni nego srecni, srecu smo pronasli nakon odlaska. Sad je sve na vama pametnima da (uz pomoc nas od "spolja") satrete taj korov sto se upleo oko Srbije.. Bez sile tesko, uz pomoc ratova ni slucajno! Kurcobecamo se pamecu i znanjem a odgovorno tvrdim da smo najgluplji od svih!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija