Bajatović: Nisam ja Putin pa da svima zavrnem gas

Direktor "Srbijagasa" Dušan Bajatović rekao je da je od Vlade Srbije dobio nalog da od 1. januara svi moraju da plaćaju gas.

Direktor "Srbijagasa" Dušan Bajatović rekao je da je od Vlade Srbije dobio nalog da od 1. januara svi moraju da plaćaju gas.

"To je nalog. Neće biti baš tako lako 1. januara zavrnuti ventil. Nisam ja Vladimir Putin pa da svima zavrnem gas", rekao je Bajatović za RTS.

"Ukoliko se želi da "Srbijagas" bude konkurentan na tržištu i da se smanji pritisak na budžet, transport gasa mora da bude skuplji za dva dinara, cena mora da bude uprosečena sa ostalim distributerima, to takođe znači dva dinara više i mrežarina mora biti podignuta na realnu cenu", izjavio je Bajatović.

Te tri mere će, kako je naveo, doneti nedostajućih oko 100 miliona dolara godišnje budžetu Srbije, koji su svake godine nedostajali u poslovanju "Srbijagasa" da bi on bio rentabilan.

  • dejan

    21.11.2014 10:36
    Veoma mi je krivo sto ovaj gospodin ne zivi u Kini .
  • covek

    21.11.2014 10:33
    U bilo kojoj normalnoj drzavi plata pojedinca je realno merilo njegovog doprinosa zajednici .
    Kakva cudesa za nasu korist je ovaj uradio pa da ima tolika primanja ?
  • marija

    21.11.2014 10:10
    sve se videlo
    U emisiji koja je sinoć emitovana na RTS-u, Bajatović pored legendarnog profesora Zeca, izgledao je kao miš... nije mogao da mu parira... niti mogu ostali iz vladajućih struktura...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija